Four Season

Het perfecte serum voor ieder seizoen van het jaar

FOUR SEASON is een innovatief vier seizoenen 2-fase vitamine serum.
Voor een zichtbaar mooie huid voor ieder seizoen.

MODERN – EFFICIËNT – CREATIEF
Door de speciale doseervorm van de afzonderlijke water- en oliefasen kunnen in de 2-fasen producten chemische emulgatoren worden afgegeven. Schud het elixer krachtig voor elk gebruik.

rosa-graf-four-season.jpg

 
Dermapen

DermaPen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van MicroNeedling. Door de kleine handzame DermaPen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. De klanten ervaren hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn.

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten.

Behandelindicaties

  • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
  • Acne littekens
  • Pigmentstoornissen
  • Grove poriën
  • Striae en littekens

De behandeling van het hele gelaat duurt ongeveer een uur. Het is voelbaar (licht prikkelen), maar pijnloos en geheel veilig. Voor het beste en blijvend resultaat wordt een kuur aangeraden van 4-6 behandelingen. Bij een kuur is de prijs per behandeling € 70,-. Bij een enkele behandeling is de prijs € 75,-. Zie tarieven voor delen van het gelaat.

Schermafbeelding 2018 06 19 om 21.27.31 

Mesotherapie zonder naalden

Mesotherapie zonder naalden is een natuurlijke methode waarmee huidverbeterende werkstoffen diep in de huid kunnen worden doorgedrongen, zonder de huid te beschadigen. Deze natuurlijk werkstoffen, zoals vitaminen,  zorgen ervoor dat uw huid zichzelf gaat herstellen.

Bij de behandeling zal eerst uw huid worden geanalyseerd en samen met u wordt een cocktail gekozen die rimpelbestrijdend, verstevigend, verbeterend of ontvettend werkt. U kunt uw gehele gelaat of slechts een deelgebied (kraaienpootjes, lijntjes in de bovenlip, couperose, donkere kringen, acne) laten behandelen.

De behandeling duurt ongeveer een uur (afhankelijk van het gebied). Het is voelbaar, maar pijnloos en geheel veilig. Al na de eerste keer zult u zichtbare en voelbare resultaten zien. Voor het beste en blijvend resultaat wordt een kuur aangeraden van 4-6 behandelingen.

Schermafbeelding 2018 06 19 om 21.27.42

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren.
Het verhoogt de doorbloeding, activeert de stofwisseling en aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.
Het is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en een verslapte, slecht doorbloedde en verouderde huid te verbeteren.

2Bindweefsel massage gezicht