Bescherming tegen de ZON 
De SPF-waarde van een zonnebrandmiddel geeft aan hoe goed je huid wordt beschermd tegen UVB stralen. Deze straling zorgt voor verbranding.
Suntime-producten van Rosa Graf bevatten hiernaast ook SPF tegen UV-A stralen. Deze straling zorgt voor huidveroudering en is verantwoordelijk voor huidkanker. Producten die een SPF bevatten tegen UV-B en UV-A bieden de beste bescherming. Het advies is om het middel ruim en egaal over de huid in te smeren en dan zo’n 30 minuten vóórdat u de zon ingaat. Het duurt even, voordat de zonnefilter zijn werk kan doen. Breng het zonnebrandmiddel nogmaals aan na inspanning [bijv. sporten, zwemmen]. Blijft u buiten, smeer dan om de 2 uur.

Hoe hoog moet de SPF zijn?
Uit studies is gebleken dat de mate van UVB-bescherming niet veel hoger wordt naarmate de SPF-waarde stijgt. [zie grafiek] 
SPF 15 blokkeert 93.3%
SPF 20 blokkeert 95 %
SPF 50+ blokkeert 98 %
In theorie verschilt de beschermingsgraad van SPF 20 niet veel van SPF 50, mits aan de smeervoorschriften wordt voldaan!

Omdat wij het belangrijk vinden dat u goed beschermd de zon ingaat, ontvangt u deze maand mei en juni GRATIS een SUNTIME SPF 20, 50 ml bij aankoop van een dag-verzorgingsproduct! 

suntime group